iPhone 16 Pro і 16 Pro Max матимуть до 2 ТБ вбудованої пам’яті та акумулятори більшої ємності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерел, моделі iPhone 16 Pro і 16 Pro Max матимуть до 2 ТБ внутрішньої пам’яті. Однак обсяг пам’яті, доступної в базових варіантах, не згадується. Усі моделі iPhone 15, крім Pro Max, у базовій конфігурації мають 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Наразі Samsung оснащує всі свої флагманські моделі об’ємом пам’яті мінімум 256 ГБ. Єдиними винятками є наймолодші моделі Galaxy S і складні моделі Galaxy Z Flip: перші також позбавлені найшвидшого сховища UFS у варіанті на 128 ГБ.

Можливо, більший обсяг пам’яті – не єдина перевага наступних iPhone порівняно з флагманами Galaxy. Apple також може перейти на надширококутну камеру з вищою роздільною здатністю, і залишається сподіватися, що Samsung зробить те саме, оскільки надширококутна камера серії Galaxy S24 здається застарілою – це одна з небагатьох скарг у користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак наразі нічого не підтверджено, і, з огляду на наполегливість Apple у тому, щоб якомога довше уникати великих оновлень, досить імовірно, що не всі чутки про лінійку iPhone 16 виявляться правдою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.