iPhone 16 Pro Max отримає найбільший акумулятор в історії лінійки і встановить рекорд за часом роботи без підзарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 16 Pro Max може мати найтриваліший час автономної роботи серед iPhone, про що повідомив інсайдер Naver, також відомий як yeux1122, який посилається на джерела з ланцюжка поставок.

Він підтверджує інформацію про збільшення діагоналі iPhone 16 Pro з 6,1 до 6,3 дюйма. Це дасть змогу поліпшити можливості оптичного зуму. Ймовірно, у новинці з’явиться телеоб’єктив із тетрапризмою з 5-кратним зумом, вперше представлений минулого року на iPhone 15 Pro Max. У iPhone 16 Pro буде рамка більшої ширини, ніж у Samsung Galaxy S24.

Він додає, що iPhone 16 Pro Max отримає батарею більшого розміру, що дасть змогу досягти найтривалішого часу автономної роботи, коли-небудь пропонованого в iPhone. iPhone 15 Pro Max наразі заявляє про 29-годинний час автономної роботи, тож, можливо, iPhone 16 Pro Max уперше в історії пропрацює понад 30 годин. Раніше повідомлялося, що iPhone 16 Pro Max буде оснащений батареєю на 5% більшої ємності, ніж у його попередника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер yeux1122 додав, що моделі iPhone 16 Pro/Pro Max, як і раніше, будуть оснащені 8 ГБ пам’яті та що Apple, очевидно, покращила процес виробництва титанового корпусу пристрою, одночасно знизивши витрати. Очікується, що лінійка iPhone 16 буде анонсована восени.

Даний інсайдер точно повідомив про перенесення виходу нових MacBook Pro на початок 2023 року і відсутність титанової версії в лінійці iPhone 14 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.