Характеристики, дизайн і ціни Xiaomi 14 Ultra злили в мережу до презентації

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні швидкої презентації суперфлагмана Xiaomi 14 Ultra у китайській соцмережі Weibo з’явилася інформація про ключові характеристики, ціни та дизайн новинки.

Реклама

За даними аналітика Experience More, Xiaomi 14 Ultra вийде в трьох конфігураціях: 12/256 ГБ, 16/512 ГБ і 16/1024 ГБ. У витоку також стверджується, що покупцям буде доступна спеціальна титанова версія з 16/1024 ГБ пам’яті, яка коштуватиме дорожче $1110. Відповідно, всі інші конфігурації будуть дешевшими.

Також стало відомо, що Xiaomi 14 Ultra отримає 6,73-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, вигнутими краями і частотою оновлення 120 Гц. Він працюватиме під управлінням Android 14 з оболонкою HyperOS. Крім того, девайс буде оснащений чипом Snapdragon 8 Gen 3, оперативною пам’яттю LPDDR5x, сховищем UFS 4.0 і акумулятором ємністю 5300 мАг з підтримкою дротового заряджання потужністю 90 Вт і бездротового заряджання 50 Вт.

На задній панелі буде розташована основна камера LYT-900 на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення і змінною діафрагмою. Доповнювати її будуть ще дві три камери IMX858 по 50 Мп. Для селфі в смартфоні передбачена фронталка на 32 Мп.

Очікується, що Xiaomi представить Xiaomi 14 Ultra в Китаї вже 22 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: