Топ-7 бюджетних смартфонів із потужним акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер – усе це не має значення, якщо вже до вечора рівень заряду майже на нулі. У цій добірці ми зібрали кілька варіантів бюджетних гаджетів з батареями ємністю 5 000 мАг і більше. Такій автономності позаздрять навіть флагмани.

TECNO Pova 5

TECNO Pova 5 – яскравий смартфон, який привертає увагу. Його задня панель ніби складається з об’ємних металевих пластин. Такий дизайн натхненний технологіями майбутнього та футуристичними роботами.

Цей смартфон відмінно підходить для ігор і не тільки. Серед його фішок – потужний процесор, екран зі швидким відгуком і чітким зображенням, стереодинаміки з непоганим звуком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І, звісно, батарея з великою ємністю 6 000 мАг. Цього вистачає на 39 годин розмов, 11 годин гри або 14 годин перегляду відео. Гаджет підтримує функцію швидкого заряджання. Потрібно всього 20 хвилин, щоб зарядити його наполовину, і 70 хвилин для 100%. За необхідності можна ввімкнути режим ультраекономії енергії.

Крім того, у цій моделі є функція реверсивної зарядки – стане в нагоді, якщо знадобиться зарядити інший пристрій.

Xiaomi Redmi 10

Оновлений у 2022 році Xiaomi Redmi 10 – доступний смартфон для повсякденних завдань, оснащений потужною батареєю на 5 000 мАг. Після повної зарядки гаджет зможе пропрацювати протягом 30 годин у режимі розмови, 158 годин у режимі відтворення музики та 14 годин відео. Не забули і про актуальні режими зарядки – швидку на 18 Вт і зворотну на 9 Вт.

Гаджет отримав яскравий і контрастний дисплей з діагоналлю 6,5 дюйма та роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Завдяки частоті оновлення до 90 Гц ви отримуєте плавні та комфортні для зору анімації під час роботи з інтерфейсами екрана та мультимедіа.

Потужний процесор з 4 ГБ оперативної пам’яті легко впорається з роботою в режимі багатозадачності. А якщо ви фанат мобільного геймінгу, сміливо ставте високі налаштування графіки – Xiaomi Redmi 10 2022 не спасує перед такими навантаженнями. Вбудованої пам’яті в гаджеті – 64 ГБ. За необхідності обсяг сховища можна збільшити до 512 ГБ.

Фотоблок смартфона складається з чотирьох камер: основної на 50 Мпікс, ширококутної на 8 Мпікс, макрооб’єктива на 2 Мпікс і датчика глибини на 2 Мпікс. Ключова фішка камери – висока якість нічної зйомки. Навіть при слабкому освітленні Xiaomi Redmi 10 2022 видає чіткі і опрацьовані знімки.

HUAWEI Nova Y70

Цей спритний гаджет отримав величезний 6,75-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600×720 пікселів, який підходить для будь-яких завдань: від відеодзвінків та ігор до спокійного читання. Реалістична передача кольору, тонкі рамки дисплея і зовсім невеликий виріз під фронтальну камеру – ніщо не завадить вам насолоджуватися картинкою.

За продуктивність відповідає один з нових процесорів і 4 ГБ оперативної пам’яті. Знімає Huawei Nova Y70 на камеру з трьома об’єктивами. Роздільна здатність основної – 48 Мпікс. Цього вистачить для створення деталізованих знімків навіть у складних умовах освітлення. На додаток до неї – надширококутний сенсор із кутом огляду 120 градусів.

Huawei Nova Y70 може похвалитися і значною ємністю батареї – 6 000 мАг. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з опцією швидкого заряду – всього 10 хвилин зарядки вистачить на три години перегляду відео.

Realme C35

У тонкому і легкому корпусі цього гаджета ховається батарея на 5 000 мАг, якої достатньо для роботи пристрою протягом цілого дня. Однак якщо знадобиться, комплектний адаптер живлення з потужністю 18 Вт здатний зарядити батарею на 50% всього за півгодини. Якщо заряд наближатиметься до критично низького, гаджет перейде в режим суперенергозбереження, щоб ви залишалися на зв’язку максимально довго.

Телефон оснащений яскравим дисплеєм на 6,6 дюйма, який відображає реалістичні кольори з високою деталізацією. Основна камера на 50 Мпікс, є також макрооб’єктив і датчик глибини. Завдяки режимам серійної, нічної, панорамної та сповільненої зйомки ви зможете реалізувати всі ваші ідеї.

Realme C35 підтримує одночасне встановлення двох SIM-карт і карти пам’яті.

Infinix SMART 7 Plus

Infinix SMART 7 Plus – бюджетний смартфон, який приємно дивує якісною роботою та стильним дизайном.

Оперативної пам’яті тут 3 ГБ. Можна збільшити її до 6 ГБ, якщо ви хочете від гаджета особливої продуктивності. Але і без апгрейда апарат годиться для будь-яких щоденних завдань – серфінгу в інтернеті, перегляду фільмів, спілкування в месенджерах і легких аркадних ігор. Основна камера на 13 Мпікс з підтримкою штучного інтелекту робить чіткі та яскраві фото.

Потужність акумулятора 6 000 мАг. Якщо використовувати смартфон для дзвінків і повідомлень, то одного заряду вистачає на два-три дні.

HONOR X7a

Цей смартфон просто ідеальний для перегляду контенту. У нього великий екран на 6,74 дюйма зі співвідношенням сторін 20:9 – видно навіть найдрібніші деталі. А завдяки частоті оновлення 90 Гц картинка та анімації завжди будуть плавними. Є темний режим екрана і режим електронної книги, які допомагають додатково економити заряд батареї.

До речі, про автономність пристрою. Якщо гаджет раптом розрядиться в невідповідний момент, всього 10 хвилин на зарядці дозволять йому працювати до трьох годин. Акумулятор забезпечить майже добу безперервного перегляду відео.

Незважаючи на великий екран і ємний акумулятор, смартфон досить компактний, його все ще зручно тримати однією рукою і розблокувати за допомогою сканера відбитка пальця, встановленого в бічній кнопці.

POCO C40

За яскравою зовнішністю цього бюджетного пристрою ховається батарея на цілих 6 000 мАг. Її вистачить на довгі години розваг: до 20 годин відтворення відео, до 86 годин прослуховування музики нон-стоп і до 32 годин розмов по телефону. Така вражаюча автономність робить POCO C40 ідеальним смартфоном для школяра, запасною “дзвонилкою” для виїзду на природу або телефоном для робочої SIM-карти. Не потрібно переживати, що гаджет розрядиться в найбільш невідповідний момент, а його власник залишиться без зв’язку.

Ще одна особливість смартфона – технологія швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Також можна виділити великий екран на 6,71 дюйма, процесор, якого з головою вистачає для повсякденних потреб, і стильний дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.