У мережу злили спеціальну версію Xiaomi 14 Ultra, натхненну iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує до випуску спеціальну версію свого флагманського смартфона Xiaomi 14 Ultra, яка буде оснащена титановим корпусом.

Це рішення слідує за тенденцією, заданою iPhone 15 Pro, і робить Xiaomi 14 Ultra одним з небагатьох Android-флагманів, які обрали титан за його міцність і легкість.

На відміну від стандартних версій, оснащених алюмінієвим корпусом, титанове видання запропонує поліпшену довговічність без додавання зайвої ваги, що особливо актуально, зважаючи на розміри сучасних камер у смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Ultra буде доступний з трьома варіантами пам’яті, включно з моделями 16/512 ГБ і навіть 16 ГБ / 1 ТБ. Також буде запропонована базова модель 12/256 ГБ.

Зазначимо, що пропозиція Xiaomi є кроком у бік від свіжої тенденції використання 24 ГБ оперативної пам’яті в нових пристроях. Це робить новинку більш раціональною і доступною для користувачів.

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra дебютує на глобальному ринку, включно з Індією, що підкреслює прагнення китайського бренду до розширення своєї присутності на міжнародній арені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.