Samsung Galaxy S23 отримає деякі функції штучного інтелекту від Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька тижнів тому Samsung представила серію Galaxy S24, оснащену кількома функціями на базі штучного інтелекту, включаючи мовний переклад у реальному часі під час дзвінків, узагальнення нотаток, граматичну допомогу під час обміну повідомленнями та редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. Зазвичай деякі нові функції додаються до існуючих телефонів Galaxy, але Samsung не повідомила, чи з’являться ці функції штучного інтелекту в телефонах.

Однак тепер ми маємо деяку інформацію з цього приводу.

Згідно з веб-сайтом Samsung , Galaxy S23 Ultra отримає деякі функції на базі штучного інтелекту, у тому числі Circle To Search, Live Translation, Note Assist, та Photo Assist. На сайті говориться, що ці функції з’являться найближчим часом, але конкретних термінів немає. У порівняльній таблиці Samsung натякає, що ці функції на базі штучного інтелекту не з’являться у Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4. Цілком ймовірно, що ці функції штучного інтелекту не з’являться у Galaxy A34 та Galaxy А54.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung може реалізувати ці функції штучного інтелекту в серії Galaxy S23 із оновленням One UI 6.1. Південнокорейська фірма згадала, що оновлення One UI 6.1 буде випущено для сумісних смартфонів та планшетів до кінця першої половини цього року.

Circle To Search — це функція, яка дозволяє шукати все, що відповідає вмісту, у будь-якій частині екрана. Він працює на платформі Google і дуже схожий на Google Lens, але працює швидше. Ця функція була реалізована в серії Pixel 8 кілька днів тому.

Live Translation дозволяє здійснювати мовний переклад у режимі реального часу під час голосових дзвінків, а також перекладати одну мову іншою для абонентів, що викликають, по обидва боки дзвінка.

Функція Note Assist може узагальнювати текст у Samsung Notes та впорядковувати його у зручні для читання шаблони.

Функція Photo Assist використовує штучний інтелект, щоб ви могли повертати зображення та заповнювати порожній простір контентом генеративного штучного інтелекту відповідно до сцени. Він також дозволяє вибирати об’єкти на зображенні та коригувати їх розташування або розмір, а також дозволяє видаляти непотрібні об’єкти чи людей із зображення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.