З’явилося перше живе зображення Xiaomi 14 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi готується до запуску своєї останньої серії смартфонів, Xiaomi 14, для глобальної аудиторії 25 лютого. Серед очікуваних новинок – Xiaomi 14 Ultra.

Реклама

Хоча деталей про цей пристрій поки що небагато, на Weibo, популярній китайській соціальній мережі, з’явилося зображення, на якому, можливо, зображений Xiaomi 14 Ultra.

Зображенням поділився надійний інформатор Digital Chat Station, який, ймовірно, показує Xiaomi 14 Ultra поряд з іншими флагманськими телефонами. Хоча зображення дещо розмите, на ньому видно, що телефон має білосніжний колір і круглий модуль камери, що нагадує попередні флагманські моделі Xiaomi Ultra.

Попри якість зображення, можна розрізнити чотири кільця камери, що узгоджується з попередніми витоками. За чутками, Xiaomi 14 Ultra матиме чотири камери, на чолі з 50-мегапіксельною основною камерою, оснащеною оптичною стабілізацією зображення (OIS) і технологією змінної діафрагми.

Повідомляється, що основний об’єктив буде оснащений новітнім 1-дюймовим сенсором Sony LYT-900, який до цього часу можна було побачити лише в декількох телефонах, таких як Oppo Find X7 Ultra. Крім того, очікується, що телефон матиме об’єктиви для надширококутної, телефото- та перископно-телефотозйомки.

Хоча конкретних деталей поки що небагато, можна очікувати, що 14 Ultra отримає типові флагманські функції. Доцільно очікувати AMOLED-панель з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц, а також новітній процесор Snapdragon 8 Gen 3. Пристрій, швидше за все, працюватиме під управлінням HyperOS, заснованої на Android 14.

Чутки також припускають досить велику ємність акумулятора 5300 мАг, що супроводжується підтримкою дротової зарядки на 90 Вт і бездротової на 50 Вт. Однак подальші подробиці щодо Xiaomi 14 Ultra ще не розкриті.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ