Sony готує сюрприз: нові Xperia поза рамками MWC 2024

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка на горизонті? Ось що крутиться в повітрі: Sony, здається, готує до випуску щонайменше один смартфон, який буде оснащений найпотужнішим чипом Snapdragon 8 Gen 3. Це вже натякає на те, що хлопці з Sony не сидять склавши руки і щось цікаве точно готують.

Таємничість навколо моделей. Що стосується точних моделей, то інформації, гідної довіри, поки немає. Ні номерів моделей, ні підтверджених деталей – тиша, наче все тримають у секреті.

Xperia 1 VI і Xperia 10 VI – у центрі уваги. Reddit підірвав новиною про можливий анонс цих двох моделей. Але от невдача: шанси побачити новинку від Sony на Mobile World Congress (MWC) 2024 близькі до нуля. Схоже, що цього року на MWC великих анонсів щодо смартфонів чекати не варто, а вже Sony і поготів не планує світитися там з новими продуктами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MWC 2024 без Sony? Організатори MWC вже натякнули, що на виставці цього року новин від світу смартфонів буде як на долоні, і Sony, вочевидь, не буде винятком. Час для анонсів минув, і Sony, судячи з усього, пропустить шанс вразити публіку на цьому заході.

Але не все так погано! Незважаючи на скепсис навколо MWC 2024, Sony все ж засвітиться на виставці зі стендом. Це означає, що якісь новини або продукти вони все-таки можуть представити, тільки ось великих прес-конференцій чекати не варто.

Отже, що чекати? Чутки говорять, що Sony може влаштувати свій власний захід для анонсів, минаючи MWC 2024. І це звучить цілком логічно: останні кілька років компанія вважає за краще проводити власні заходи для представлення новинок. Найімовірніше, якщо і будуть якісь великі новини, вони прийдуть наприкінці квітня або на початку травня.

Маленький спойлер від Xiaomi. Не пов’язано безпосередньо з Sony, але цікаво: Xiaomi планує анонсувати свою флагманську серію Xiaomi 14, включно з Ultra-версією, за день до початку MWC 2024. Це може підштовхнути інших виробників, включно з Sony, до анонсів поза рамками MWC.

Погляд у майбутнє. Схоже, що ера масових анонсів нових моделей смартфонів на великих заходах, як MWC, поступово відходить у минуле. Пандемія коронавірусу тільки прискорила цей процес, зробивши онлайн-презентації та індивідуальні заходи кращими форматами для представлення новинок.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.