Samsung Galaxy A35 5G з’явився на сертифікаційних платформах та отримав офіційні сторінки підтримки: що відомо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очікується, що Samsung Galaxy A35 5G незабаром вийде на ринок. Цей майбутній смартфон вже з’являвся на різних сертифікаційних платформах та у витоках, а остання інформація про нього з’явилася на офіційній сторінці підтримки Samsung, яка натякає на його швидкий запуск.

Реклама

Майбутній Galaxy A35 5G південнокорейського технологічного гіганта був помічений на сторінках підтримки в ОАЕ та на Філіппінах. Дивлячись на офіційні веб-сайти, ми бачимо, що пристрій матиме номер моделі SM-A356E/DS. Це в основному підтверджує його доступність у цих двох регіонах. Сторінки підтримки запрацювали, коли Galaxy A35 з’явився на південнокорейській платформі сертифікації RRA. База даних також дозволила нам отримати перше уявлення про пристрій за допомогою зображень у реальному часі.

Пристрій має пласку задню панель, потрійну камеру та модуль світлодіодного спалаху. Аналогічно, витік рендерів показав дизайн передньої панелі з перфорованим отвором для селфі-камери. Очікується, що Galaxy A35 5G отримає 6,6-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Лістинг GeekBench підтвердив, що він оснащений SoC Exynos 1380, яка працює в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті.

Samsung Galaxy A35, швидше за все, буде працювати на базі ОС Android 14 з кастомною оболонкою One UI з коробки. Нещодавно Galaxy A35 був помічений на платформі сертифікації Bluetooth SIG, яка підтвердила підтримку Bluetooth 5.3. Нарешті, база даних FCC підтвердила підтримку NFC, 5G і слот для SD-карт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Tech Outlook

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ