Samsung Galaxy Note 9 засвітився в бенчмарку і на рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжують поавдати подробиці про підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy Note 9, поки не представленому виробником офіційно.

Так, в базі даних бенчмарка Geekbench виявилися результати тестування американської варіація Samsung Galaxy Note 9 з модельним номером SM-N960U. Бенчмарк підтвердив такі параметри Samsung Galaxy Note 9, як процесор Qualcomm Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті і операційна система Android 8.1.0 Oreo.

Також з’явився неофіційний рендер, що показує приблизний дизайн майбутньої новинки. Його опублікував досить відоме китайське джерело під ніком Ice Universe в своєму акаунті Twitter. Він зазначив, що зміни з попередником мінімальні. В тому числі, Galaxy Note 9 виявиться на 2 мм коротше торішнього Galaxy Note 8. Крім того, він не отримає інтегрованого в екран сканера відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з більш ранніми витоками, смартфон Galaxy Note 9 з кодовою назвою Crown повинен отримати екран Infinity Display 2.0, як у флагманських Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Він збереже діагональ 6,3 дюйма, технологію екрану S-AMOLED і співвідношення сторін 18,5: 9. Galaxy Note 9 може стати першим смартфоном Samsung з інтегрованим в екран сканером відбитків пальців.

Апаратною основою стануть процесори Exynos 9810 і Qualcomm Snapdragon 845, в залежності від регіону виходу. Як і попередник, Galaxy Note 9 вийде в варіантах з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Акумулятор отримає ємність 3850 мАг. Це істотно більше, ніж 3300 мАг у торішнього Galaxy Note 8. Також очікується поліпшена подвійна основна камера.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Note 9 може відбутися на початку серпня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.