Android P показав майбутнє смартфонів з двома вирізами. Виглядає жахливо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники не збираються зупинятися на смартфонах з «чубчиком» і вже роздумують над другим вирізом в нижній частині екрана. Прийнявши неминуче, в новій збірці Android P розробники додали емуляцію «бороди». Виглядає це навіть гірше, ніж ми собі уявляли.

Спочатку в Android P Developer Preview можна було вибрати виріз по центру з різною товщиною. У другій версії залишили тільки широку «моноброву», зараз з’явилися два нові варіанти: виріз у правому кутку, коли іконки у верхній панелі просто зміщуються вліво, і «чубчик з бородою». В останньому випадку стандартні кнопки системи відображаються над вирізом, а область з боків від нього ніяк не задіяна. Тоді який у цьому сенс, якщо відео все одно зручніше дивитися без чорних виступів, а «підвал» в додатках буде просто зміщуватися вгору?

Чи то ми не розібралися, чи то у виробників чергова криза ідей. Схоже, зупинити лихоманку вдасться тільки Apple, якщо компанія повністю відмовиться від вирізу в iPhone. На жаль, найближчим часом на це розраховувати не варто .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з перших смартфон з вирізами зверху і знизу планувала випустити ZTE, але через санкції США вихід гаджета, та й доля самого виробника під великим питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.