Samsung збирається виправити проблему з дисплеєм у серії Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S24 Ultra став неймовірно популярним серед користувачів завдяки своїм потужним характеристикам. Зазначається, що компанія Samsung давно відома своїми якісними екранами на своїх пристроях, а з випуском моделі S24 Ultra вони ще більше покращили яскравість дисплея.

У той час як екран Galaxy S23 Ultra мав яскравість 1750 ніт, у Galaxy S24 Ultra яскравість досягає вражаючих 2600 ніт. Це значне поліпшення. Крім того, S24 Ultra поставляється з антивідблисковою захисною плівкою, яка значно покращує передачу кольорів. Усе це є суттєвими покращеннями. Однак, деякі користувачі відзначають, що екран Galaxy S24 Ultra має деякі недоліки.

На думку користувачів Reddit, екран Galaxy S24 Ultra вважається недостатньо яскравим, а кольори відображаються не так, як очікувалося. Ба більше, ця проблема не обмежується лише Galaxy S24 Ultra, вона також впливає на моделі Galaxy S24 та S24+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі повідомляють, що екрану Galaxy S24 Ultra не вистачає яскравості і він не передає кольори з достатньою точністю. Деякі користувачі стикаються зі спотворенням кольорів на головному екрані або під час відкриття додатків, але під час відтворення відео дисплей працює нормально. Судячи з усього, це не пов’язано з апаратним дефектом, і компанії Samsung слід провести оперативне оновлення програмного забезпечення для вирішення цієї проблеми. Варто зазначити, що дана проблема виникає тільки при використанні яскравого режиму налаштувань.

Forbes повідомляє, що Samsung вже працює над цією проблемою. Вони опублікували скріншот онлайн-чату між користувачем і співробітником Samsung. Користувач поставив питання про час, коли виникла проблема буде усунена, але представник компанії Samsung не зміг назвати конкретні терміни для вирішення проблеми з дисплеєм Galaxy S24 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.