Блогер перевірив Samsung Galaxy S24 Ultra на міцність: смартфон успішно пройшов випробування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung у рамках рекламної кампанії говорила, що у Galaxy S24 Ultra найміцніший екран порівняно з іншими телефонами. Рама девайса виготовлена з титанового сплаву, пристрій має витончений вигляд, але це ніяк не впливає на функціональність.

Телефон працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, оперативна пам’ять становить 12 ГБ, а вбудована – 256 ГБ, частота оновлення – 120 Гц. Користувачі звернули увагу на новинку, особливо після заяви про те, що в ній встановлено надміцний екран.

Зак Нельсон на каналі JerryRigEverything вирішив перевірити дисплей на міцність і опублікував на Youtube свій експеримент. Він наносив подряпини, розбирав телефон і навіть намагався його підпалити. Після тесту з використанням інструменту з твердістю 7 за шкалою Мооса на екрані утворилися маленькі, майже непомітні подряпини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер проводив подібний експеримент із дисплеями iPhone 15 Pro Max, Galaxy S23 Ultra. На телефонах зазначених брендів залишалися помітні глибокі порізи. У зв’язку з цим техноблогер зробив висновок, що реклама Samsung правдива, наскільки це можливо. Перевірено, поки що найміцніший дисплей залишається у Galaxy S24 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.