Гендиректор Lenovo показав насправді безрамковий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Lenovo, давно не заявляла про себе на ринку мобільних пристроїв, і вона готує до релізу смартфон з насправді безрамковим дисплеєм.

Це підтверджує тизер, що демонструє частину корпусу майбутньої новинки, який генеральний директор підприємства опублікував в соціальній мережі Weibo.1Майбутній гаджет буде першим комерційним безрамочником, попереджає топ-менеджер. При його виробництві було вирішено не йти на напівзаходи, як це роблять конкуренти. 95% фронтальній панелі смартфона буде займати дисплей, під і над яким не залишиться місця для виступів, підборідь і вирізів.

Якщо, роблячи подібну заяву, гендиректор Lenovo не злукавив, можна припустити, що нове дітище компанії буде в значній мірі схожим на Концептфони Apex від Vivo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Його дисплей також займає всю передню панель смартфона, не залишаючи місця навіть для фронтальної камери. Вона, немов перископ, виїжджає з верхнього торця. З огляду на, скільки праці буде витрачено на розробку такого смартфона, є всі підстави вважати, що його апаратна начинка буде на найвищому рівні.

Найімовірніше, апарат оснастять процесором Snapdragon 845, 6/8 ГБ оперативної пам’яті і – щоб слідувати трендам – подвійний камерою з оптичним зумом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.