Складний смартфон Xiaomi Mix Flip може отримати Snapdragon 8 Gen 3 та супутниковий зв’язок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже давно ходять чутки про те, що компанія Xiaomi працює над своїм першим в історії смартфоном, що складається. Пристрій, про який йде мова, може отримати назву Mix Flip, і тепер свіжий витік розкрив певні специфікації та особливості цієї моделі.

Реклама

Майбутній фліп-телефон китайського технологічного гіганта може запропонувати флагманські характеристики та функції, як стверджує відомий інсайдер Digital Chat Station. У своєму дописі на Weibo він стверджує, що Mix Flip буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, який є процесором високого класу. Крім того, він може навіть мати підтримку супутникового зв’язку. Ця функція часто зустрічається в телефонах преміумкласу, і це також відповідає одному з попередніх звітів.

Компанія ще не розкрила жодних офіційних подробиць щодо майбутнього розкладного пристрою. Хоча попередні чутки натякали на Snapdragon 8 Gen 2 замість більш нового Snapdragon 8 Gen 3. Digital Chat Station додав, що дизайн передньої та задньої панелі разом зі специфікаціями камери є головним аспектом нового фліп-телефону. Але, на жаль, ніяких інших подробиць щодо цього не було повідомлено.

Досі не зрозуміло, коли саме відбудеться офіційний випуск Mix Flip. Однак, Xiaomi Mix Flip дебютує разом з Xiaomi 14 Ultra. Останній, за чутками, буде представлений в Китаї до кінця наступного місяця. Отже, Mix Flip може бути представлений у лютому.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ