iOS 18 стане найбільшим оновленням ОС в історії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями, Apple готується представити масштабне оновлення своєї операційної системи iOS 18, анонс якого очікується на щорічній Всесвітній конференції розробників (WWDC).

За даними Bloomberg, iOS 18 стане “найбільшим оновленням iOS – якщо не найбільшим – за всю історію компанії”. У доповіді наводяться слова глави Apple з розробки програмного забезпечення Крейга Федерігі, який, як повідомляється, сказав співробітникам, що майбутня ОС під кодовою назвою Crystal міститиме “амбітні зміни по всьому периметру”.

Серед ключових змін, очікуваних в iOS 18, – оновлена версія Siri з ШІ та можливістю використання LLM, інтеграція ШІ в застосунок “Повідомлення” для проактивних пропозицій і автозавершення, нові функції ШІ для Apple Music для створення персоналізованих плейлистів, можливості генеративного ШІ, інтегровані в додатки iWork, як-от Keynote та Pages, і функції генеративного ШІ для Xcode для оптимізації розроблення застосунків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.