Серія складних телефонів Vivo X Fold 3 вийде вже в березні. Vivo X100 Ultra – знову затримується

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очікується, що бренди смартфонів випустять нові пристрої після майбутніх канікул на честь Китайського весняного фестивалю. Vivo також випустить кілька нових пристроїв у першій половині цього року. Нещодавній витік інформації від Digital Chat Station розкрив часові рамки запуску майбутніх пристроїв, таких як серія Vivo X Fold 3 та X100 Ultra.

Реклама

Нещодавній пост у Weibo від інсайдера показав, що складаний телефон і планшет Vivo вийдуть на ринок у березні. Схоже, він говорить про серію Vivo X Fold 3 та Vivo Pad 3.

Згідно з повідомленнями, Vivo X Fold 3 і X Fold 3 Pro будуть оснащені чіпсетами Snapdragon 8 Gen 2 і Snapdragon 8 Gen 3 відповідно. Очікується, що перший з них буде представлений як доступний складаний телефон, тоді як Pro-версія, ймовірно, матиме ексклюзивні функції, такі як ультразвуковий датчик відбитків пальців на дисплеї, бездротову зарядку та 64-мегапіксельну перископну телеоб’єктивну камеру.

Очікується, що Vivo Pad 3 буде оснащений чіпсетом Dimensity 9300. За деякими даними, планшет буде оснащений 13-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3K і підтримкою зарядки потужністю 80 Вт.

Витік припускає, що Vivo X100 Ultra дебютує після Vivo X Fold 3 і Pad 3, що вказує на те, що це відбудеться у другому кварталі цього року. Таким чином, схоже, що X100 Ultra буде анонсований у квітні або травні. Повідомляється, що пристрій буде оснащений AMOLED-дисплеєм Samsung E7, чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 і чотирма камерами на чолі з 50-мегапіксельною основною камерою LYT-900. Він матиме акумулятор ємністю 5 000 мАг, який підтримує зарядку 100 Вт і бездротову зарядку 50 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ