Nothing Phone (2a) помічено при сертифікації TUV, що підтверджує високу швидкість зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing готується випустити свій третій смартфон до кінця наступного місяця. Очікується, що цей пристрій буде більш доступною версією Nothing Phone (2). Лондонська компанія може назвати його Nothing Phone (2a).

З наближенням запуску смартфона ми вже бачили його на кількох сертифікаційних сайтах. Однак цього разу телефон з’явився у списку TUV, що підтверджує специфікацію, яку він збереже від свого старшого брата.

Крім того, технологія швидкої зарядки Nothing відрізняється використанням універсального стандарту USB Power Delivery. Цей стандарт також використовується в пристроях iPhone, Google Pixel і Samsung Galaxy. З іншого боку, китайські телефони обирають власний стандарт швидкої зарядки, який несумісний з телефонами інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Nothing Phone (2a) дійсно підтримує зарядку через USB-PD на 45 Вт, то в комплекті з телефоном може не бути зарядного пристрою, як у попередніх моделях Nothing. Зарядні пристрої USB-PD, як правило, дорожчі, але можуть заряджати широкий спектр пристроїв, від ноутбуків до iPad і телефонів. Бездротова зарядка на Nothing Phone (2a) не передбачається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО91mobiles

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.