У яких країнах Apple дозволила завантажувати додатки на iPhone з інших App Store

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З виходом першої бета-версії iOS 17.4 компанія Apple оголосила про появу альтернативних магазинів додатків на iPhone. Все це було зроблено тільки заради дотримання Закону про цифрові ринки ЄС, тому всі зміни будуть обмежені 27 країнами.

На початку березня Apple надасть можливість встановлення додатків на iPhone з інших країн, але тільки в Євросоюзі. До числа країн увійшли: Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Іспанія та Швеція.

В інших країнах, включно з Росією, порядок встановлення та розповсюдження застосунків не зміниться. Зміна регіону без фізичного перебування на території ЄС не допоможе з обходом цих обмежень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, чекати можливості встановлення банківських додатків новим способом найближчим часом не варто. До того ж, умови поширення програм у сторонніх магазинах і їхня модерація набагато жорсткіші, ніж у поточному App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.