Камера Xiaomi 14 Ultra отримає нові об’єктиви, але є нюанс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra з’явиться незабаром, і сьогодні ми побачили захисне скло острівця камери, яке показує, що новими будуть лише сенсори – загальний дизайн буде таким же, як у Xiaomi 13 Ultra.

Згідно із зображенням, основна камера матиме світлішу апертуру f/1.6, тоді як перископний телеоб’єктив спереду матиме об’єктив f/2.5. Камера знову буде поставлятися з тюнінгом Leica.

Xiaomi любить змінювати зовнішній вигляд своїх флагманів від одного покоління до іншого, і з тих пір, як в портфоліо з’явився Ultra, ми не бачили повторення дизайну. Це означає, що або витік несправжній, або Xiaomi дуже задоволена роботою, яку вона зробила минулого року, і вирішила цього разу не лагодити те, що не зламано.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо це справді так, то ми очікуємо на сенсор Sony LYT-900 зі змінною апертурою для основної камери, згідно з попередніми повідомленнями. Найбільша невідомість полягає в тому, чи буде Xiaomi 14 Ultra доступним у всьому світі, чи компанія розчарує своїх шанувальників, випустивши телефон виключно в Китаї, як це було з 11 Ultra і 12S Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.