Бюджетник Moto G24 з дисплеєм 90 Гц та привабливими характеристиками офіційно представлений у Європі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Motorola щойно представила дві нові моделі смартфонів серії G на європейському ринку. Це моделі Moto G04 та Moto G24. Останній нещодавно був помічений у витоках та сертифікатах. Отже, ось усі подробиці щодо його офіційної ціни, специфікацій та іншого.

Реклама

Moto G24 є більш преміальним варіантом між двома бюджетними телефонами. Він оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц, роздільною здатністю HD+ та яскравістю 537 ніт.

Під капотом пристрою встановлена SoC MediaTek Helio G85, яка працює в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Користувачі можуть додатково розширити пам’ять і сховище за допомогою слота для карт пам’яті microSD (до 1 ТБ) і віртуального розширення оперативної пам’яті (до 8 ГБ). G24 має товщину 7,99 мм і вагу 180 грамів.

На задній панелі розміщена 50-мегапіксельна основна камера, яка працює в парі з 2-мегапіксельною камерою для макрозйомки та світлодіодним спалахом. На передній панелі знаходиться 8-мегапіксельна камера для селфі та відеодзвінків. Великий акумулятор ємністю 5000 мАг живить Moto G24, який також підтримує швидку зарядку потужністю 15 Вт.

Серед інших особливостей – 3,5-мм аудіороз’єм, стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, сканер відбитків пальців на бічній панелі, інтерфейс My UX на базі ОС Android 14, захист від води та пилу за стандартом IP52, а також Bluetooth 5.0.

G24 доступний у кольорах Ice Green, Pink Lavender, Blueberry та Matte Charcoal. Телефон коштує – 129 євро (приблизно 140 доларів США). Наразі він доступний для придбання в Європі, а згодом з’явиться і в інших регіонах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ