У мережі з’явився рендер Motorola Razr Plus 2024 зі знайомим дизайном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Motorola може незабаром випустити нову версію свого розкладного телефону, як повідомляє MSPowerUser. Нещодавно видання поділилося рендером майбутнього телефону Moto Razr, який зберігає знайомий нам вигляд як спереду, так і ззаду.

Реклама

Ця нова модель, яка, можливо, називатиметься Razr Plus 2024 і матиме кодову назву Glory (модельний номер XT-2453-3), має з’явитися слідом за Razr 40 Ultra/Plus. Очікується, що вона буде продаватися виключно через Verizon Wireless у США.

Дизайн пристрою включає в себе кришку дисплея на одній половині, з двома кільцями камери у верхньому правому куті, подібно до попередніх моделей Razr. Так само і Razr+, швидше за все, матиме сучасне класичне сіре покриття. Коли ви відкриваєте його, він виглядає так само, як і попередні моделі, з перфораційною камерою в центрі для селфі.

Реклама

Очікується, що Razr+ працюватиме краще і матиме довший час автономної роботи завдяки новому процесору Qualcomm Snapdragon. Точна модель чіпсета поки що не підтверджена. Поточний Motorola Razr використовує чіпсет Snapdragon 8 Gen 1.

Подорож Motorola у світі складних телефонів розпочалася з Razr 40 у 2020 році, за яким послідували Razr 40 Ultra та Razr 40 Plus у 2021 році. Бренд конкурує на зростаючому ринку складаних телефонів з такими відомими брендами, як Samsung, Huawei та Xiaomi. Motorola прагне виділитися своїм унікальним дизайном та користувацьким досвідом.

Офіційна дата виходу та ціна Razr+ ще не оголошені, але він може з’явитися на ринку в першій половині 2024 року. Ми будемо тримати вас в курсі будь-яких нових подій, пов’язаних зі смартфоном-розкладачкою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ