OnePlus Ace 3 Genshin Impact Custom Edition вийде на ринок 28 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus збирається запустити унікальну версію свого смартфона, OnePlus Ace 3 Genshin Impact Custom Edition 28 лютого. Про це було офіційно оголошено на їхній сторінці в Weibo.

Це кастомне видання буде інтегрувати елементи з популярної гри Genshin Impact, зокрема, з персонажем Keqing. Ця співпраця виходить за рамки естетичних змін, оскільки OnePlus обіцяє надати як значне оновлення кастомізації, так і покращені технічні функції, спеціально оптимізовані для гри в Genshin Impact.

У минулому OnePlus вже співпрацювала з Genshin Impact, щоб випустити обмежену серію подарункових коробок, але це нове кастомне видання передбачає більш глибокий редизайн самого телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Ace 3, анонсований раніше цього місяця, може похвалитися 6,78-дюймовим дисплеєм BOE X1 LTPO AMOLED з високою роздільною здатністю 2780×1264 пікселів, що підтримує адаптивну частоту оновлення від 1 Гц до 120 Гц і пікову яскравість до 4500 ніт.

Він оснащений чіпсетом Snapdragon 8 Gen 2 з графічним процесором Adreno 740, 12 ГБ або 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і накопичувачем UFS 4.0 ємністю 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ.

Пристрій працює на Android 14 з ColorOS 14, пропонує підтримку двох SIM-карт і універсальну камеру, включаючи основну камеру на 50 Мп, надширококутну камеру на 8 Мп і макрокамеру на 2 Мп на задній панелі, а також фронтальну камеру на 16 Мп. Для додаткової безпеки він оснащений дактилоскопічним датчиком та інфрачервоним датчиком відбитків пальців.

OnePlus Ace 3 оснащений аудіороз’ємом USB Type-C і стереодинаміками з підтримкою Dolby Atmos, а також пропонує розширені можливості підключення, такі як 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3 і NFC. Він живиться від потужного акумулятора ємністю 5500 мАг зі швидкою зарядкою SuperVOOC потужністю 100 Вт, що забезпечує тривале використання та швидку підзарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.