Google Pixel 8 отримає одну з ШІ-функцій Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила, що одна з особливостей прошивки Galaxy S24 скоро з’явиться на смартфонах Pixel 8 і 8 Pro. Крім того, всі інші Android-пристрої отримають розширені можливості пошуку по фотографіях за допомогою Google Lens.

Йдеться про функцію Circle to Search. У Samsung One UI 6.1 на Galaxy S24 вона працює так: потрібно утримувати кнопку “Додому”, а потім обвести будь-який об’єкт на екрані, після чого смартфон знайде його в інтернеті. Згідно з промороликом, так само це буде реалізовано і на смартфонах Pixel, тільки утримувати доведеться кнопку Pile (“пігулку”), яка служить тригером для управління жестами.

Після цього об’єкт можна обвести, зафарбувати або просто натиснути на нього, а за необхідності супроводити текстовим запитом. Остання функція називається Multisearch – вона незабаром з’явиться на всіх пристроях на Android з підтримкою Google Lens (наразі працює тільки в США). При цьому Circle to Search залишиться ексклюзивом лінійки Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.