OnePlus 6 з`явився на нових «живих» фотографіях в чорному і білому кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон OnePlus 6 вже неодноразово з’являвся на різних зображеннях і рендерах. Зараз знову з’явилися «живі» знімки пристрою. Їх опублікував боллівудський актор Амитабх Баччан (Amitabh Bachchan) у себе в Twitter.

Швидше за все, актор зробив це помилково, тому що через деякий час пост був видалений. Але природно, зображення встигли зберегти. Баччан є Амбассадор OnePlus в Індії. На фотографіях зображений актор із засновником компанії OnePlus Пітом Лау (Pete Lau). Обидва тримають OnePlus 6. Зображення чітко показують два забарвлення: чорне і біле. Крім цього видно, що на задній панелі пристрою є сканер відбитків пальців, спалах і подвійний модуль камери.

Згідно TENAA  відомо, що смартфон оснастять 6.28-дюймовим екраном, чіпом Snapdragon 845, 6/8 ГБ ОП, 64/128/256 ГБ ПЗП, батареєю на 3300 мАг з швидкою зарядкою Dash Charge V2 і подвійною камерою на 16 Мп + 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація OnePlus 6 пройде  16 травня в Лондоні. За конфігурацію на 6/64 ГБ доведеться віддати $ 550, за середню 6/128 ГБ близько $ 600, а за топову 8/256 ГБ – $ 650. Крім звичайної версії пристрою, представлять ще й лімітовану – OnePlus 6 Avengers Edition.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.