У Telegram з’явилися три нові корисні функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Без зайвого медійного шуму, розробники Telegram випустили чергове оновлення для мобільної версії месенджера. У апдейт під номером 10.6 увійшли кілька покращень, що розширюють можливості надсилання голосових повідомлень.

Реклама

Запис голосового повідомлення тепер можна встановити на паузу, а пізніше відновити її. При цьому записаний раніше фрагмент повністю збережеться і «склеїться» з новим, утворюючи єдиний аудіофайл.

Щоб скористатися нововведенням, достатньо зробити свайп вгору від іконки з мікрофоном та вибрати паузу значок. Повернутися до запису можна повторним тапом на мікрофон.

Крім того, у програмі з’явилася функція надсилання одноразових голосових повідомлень. Як і у випадку з приватним текстовим спілкуванням, вони зникнуть одразу після першого прослуховування. Нарешті, аналогічна можливість з’явилася і для відправки та «кружечків» із відеозаписом, які будуть видалені з чату після перегляду одержувачем.

Для запису одноразового повідомлення необхідно натиснути на той самий значок з мікрофоном, після вибрати іконку з цифрою 1. Telegram 10.6 вже доступний для завантаження в Google Play і App Store.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: