Samsung випустила важливе оновлення для всіх флагманів Galaxy

Січневий патч безпеки містить усунення понад 70 помилок і багів.

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung почала поширення січневого оновлення безпеки для флагманських смартфонів. Нова збірка вже доступна власникам пристроїв Galaxy S23, Galaxy S22 і Galaxy S21 в Європі.

Реклама

Нові прошивки отримали такі номери збірок: S91xBXXS3BWL3, S90xBXXS7DWL3 і G99xBXXS9FWL9. Оновлення важить близько 400 МБ. У примітках до оновлення Samsung зазначає, що усунула одну критичну вразливість і близько 70 інших проблем із безпекою.

Одна з найсерйозніших вразливостей була пов’язана з процесом сполучення Bluetooth. Вона давала змогу зловмисникам під’єднатися до пристрою жертви без взаємодії з ним. Ще один баг дозволяв користувачам Samsung DeX отримати доступ до повідомлень інших локальних користувачів.

Зараз читають  Стартова ціна Galaxy Z Fold 6 у США 1899 доларів за версію з 256 ГБ

Поки незрозуміло, чи усунула Samsung проблему з вигоранням екранів. Очікується, що оновлення також стане доступним усім користувачам Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Z Fold4, Z Flip4, A54 і Note20 найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.