Xiaomi 14 Ultra отримає підекранну селфі-камеру

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал GSMChina розкрив деякі цікаві подробиці про майбутній топовий смартфон Xiaomi 14 Ultra, вихід якого заплановано на весну.

Реклама

За даними джерела, Xiaomi випустить відразу дві версії суперфлагамана Xiaomi 14 Ultra – одну з камерою під дисплеєм, а іншу – зі стандартною селфі-камерою.

Пристрій зі стандартною фронталкою отримав внутрішні назви “aurora” і “aurorapro”, а модель із підекранним сенсором – “Xiaomi Suiren”. Цікаво, що нещодавно в базі даних Geekbench було помічено пристрій із такою назвою на чипі Snapdragon 8 Gen 3.

Інший авторитетний інсайдер, Digital Chat Station, раніше розкрив, що Xiaomi 14 Ultra буде оснащений основним датчиком на 50 Мп (Sony LYT 900 з OIS) і змінною діафрагмою. Його доповнять телеоб’єктив на 50 Мп, перископ на 50 Мп і надширококутний модуль на 50 Мп.

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra дебютує разом із флагманською серією планшетів Xiaomi Pad 7 у квітні 2024 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: