CES 2024: Представлено нові “унікальні” чохли для iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OtterBox, відома своїм асортиментом захисних чохлів для iPhone, сьогодні оголосила про запуск нових чохлів, виготовлених зі шкіри кактуса. За словами представників OtterBox, чохли мають вигляд шкіри, але створені з більш стійкого та етичного матеріалу кактуса.

Реклама

М’які на дотик чохли з кактусової шкіри серії Symmetry забезпечують захист, який є типовим для аксесуарів OtterBox. Жорстка конструкція чохла з посиленими кутами для поглинання ударів, рельєфним краєм для захисту камери, екранною кромкою для захисту дисплея та захистом від падінь DROP+.

Кактусова шкіра виготовляється з кактуса нопала, більш відомого як опунція. Виробництво кактусової шкіри потребує менше землі, води та ресурсів, ніж виробництво традиційної шкіри, а коли збирають зрілі подушечки опунції, решта кактуса залишається живою і здоровою для повторного збору врожаю в майбутньому.

Відеооператор MacRumors Ден Барбера (Dan Barbera) зміг особисто побачити чохли OtterBox на виставці CES, і він вважає, що цей матеріал є кращим за шкіряну альтернативу Apple, FineWoven.

OtterBox пропонує чохли разом з ремінцями для Apple Watch зі шкіри кактуса та гаманцем MagSafe, виготовленим з того ж матеріалу.

Перші чохли з кактусової шкіри коштуватимуть 60 доларів і будуть доступні на сайті OtterBox з весни 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: