Samsung Galaxy S24 Ultra знову отримає ексклюзивну версію Snapdragon 8 Gen 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Поки ми всі чекаємо на вихід новинки, у мережі, звісно ж, з’являється більше і більше чуток. Так, в X (колишній Twitter) з’явилася інформація про те, що Galaxy S24 Ultra випускатиметься з різними версіями процесора Snapdragon 8 Gen 3, тоді як S23 Ultra працює на базі єдиної модифікації Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.

Реклама

Інформацією ділиться інсайдер під ніком TheGalox_alt. Він стверджує, що в активі бренду будуть відразу дві версії процесора: базова зі стандартною тактовою частотою основного ядра Cortex X4 (3,3 ГГц) і модифікована до 3,4 ГГц. Перша потрапить на ринок США і Південної Кореї, а друга – в інші країни.

До речі, пам’ятаєте, торішній Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy відрізнявся від стандартного 8 Gen 2 збільшеною максимальною частотою на 160 МГц. На думку авторів порталу Wccftech, Samsung не може дозволити собі більший розгін через те, що надто “швидкий” чіп буде сильно нагріватися. Що буде в майбутньому варіанті і чи підтвердяться чутки – залишається тільки чекати. Тим більше, залишилося недовго, офіційна презентація Galaxy S24 відбудеться вже 17 січня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ