Подробиці бюджетної лінійки Meizu 2018 року: три новинки та міжнародний Meizu E3

Адміністратор італійського фан-клубу Meizu опублікував список прийдешніх смартфонів підрозділу Blue Charm. Джерело підтвердило, що після Meizu M6 компанія пропустить одну цифру – нова серія буде називатися Meizu M8.

Старшою моделлю лінійки стане Meizu M8 з індексом M811H / C / M / Q, який також згадується як Meilan 6T або M6T (мабуть, версія для китайського ринку). На сайті регулятора TENAA вже з’явилися його фотографії. Гаджет отримає пластиковий корпус, 5.7-дюймовий дисплей з модним нині співвідношенням сторін 18: 9 і подвійну основну камеру.

Молодший Meizu M8c (M810H / L) вже встиг засвітитися в базі FCC. Смартфон буде поставлятися з фірмовою оболонкою Flyme, тоді як «полегшений» Android Go отримає інший бюджетник – Meizu M8 Lite (M809H / L). Про характеристики новинок інформації поки немає.

Цікаво, що недавно Meizu сертифікувала у Google модель E3 (M851H) з «високим» екраном і сканером відбитків пальців на торці. Спочатку вона була представлена тільки для Китаю. Міжнародна версія смартфона може вийти під іншою назвою – Meizu M6E.

Деякі моделі оновленої лінійки бюджетників Meizu можуть показати в найближчі місяці, але точні терміни релізу не повідомляються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.