5 пристроїв від Apple які не варто очікувати в 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Раніше ми писали, що 2023 став першим, коли Apple не випустила жодної моделі iPad. Швидше за все, компанія наздожене 2024-го, а також представить нову лінійку iPhone 16.

Реклама

Однак є девайси, на виходи яких точно не варто чекати в новому році. Ось вони:

  • iPhone SE 4. Незважаючи на велику кількість чуток навколо четвертої версії бюджетного айфону, в 2024-му він знову не вийде. Відразу кілька інсайдерів, у тому числі Марк Гурман та Мінґ-Чі Куо, упевнені, що смартфон не представлять раніше 2025 року. Схоже, Apple вичікує та підігріває інтерес до новинки.
  • AirTag 2. Немає жодних передумов для виходу другої версії AirTag, як і причин для оновлення. Мітка відмінно виконує свої завдання і навряд чи може робити це ще краще. Та й вимоги до неї мінімальні. І все ж таки Apple може вирішити перевипустити AirTag, але раніше 2025-го чекати цього не варто.
  • Apple Watch Ultra із microLED. Навколо дисплеїв OLED та microLED зібрався цілий культ інсайдерів, які пророкують нам Apple Watch з такими матрицями не один рік. Однак модель Ultra вже оновилася 2023-го, і цього року апдейту не буде. Але він буде у 2025 чи 2026 роках: очікується, що дисплей стане на 10% більше завдяки новій технології.
  • iMac Pro. За всіма зовнішніми ознаками Apple поховала цю лінійку: iMac Pro із чіпом Silicon так і не вийшов, при цьому компанія офіційно оголосила, що перехід із Intel уже завершено. Проте Марк Гурман припустив, що модель таки випустять, але це станеться не раніше 2025-го. А може, зовсім не станеться.
  • iPhone Fold. Поки Samsung працює над шостим поколінням складних смартфонів, Apple все ще не випустила жодного. Не станеться цього й у поточному році: чуток та конкретики надто мало, щоб на це сподіватися. Аналітики сходяться на думці, що iPhone Fold варто чекати не раніше 2025-го, а скоріше навіть 2026 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: