Huawei P70: Розкрито деякі елементи дизайну

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei, за моделями серії P60 2023 року, можливо, розпочала роботу над своїми наступними пристроями серії P70. У мережі з’явилося креслення ванільної моделі.

Реклама

Huawei P70 – відкритий лінійний малюнок

Китайський типстер Digital Chat Station на платформі Weibo поділився кресленням Huawei P70, і ми дізналися деякі елементи дизайну, зокрема про дизайн задньої панелі.

На задній панелі розташований модуль камери прямокутної форми із закругленими краями у лівому верхньому кутку. У ньому розташовані три круглі вирізи, ймовірно, для трьох камер. Модуль камери також, ймовірно, буде оснащений двотоновим світлодіодним спалахом.

На правій бічній панелі знаходиться кнопка гучності, а під нею – кнопка живлення. Судячи з усього, кнопка живлення не є бічним сканером відбитків пальців, і, можливо, пристрій підтримуватиме підекранний датчик відбитків пальців, як і його попередник. Також варто додати, що модель pro може мати ту ж мову дизайну (P60 та P60 Pro мали схожий дизайн).

Про смартфони серії P70 поки нічого не відомо, проте повідомляється, що прийдешні пристрої отримають покращений ультраширокий об’єктив, платформу XMAGE, можливість підключення до мереж 5G та спеціальний NPU (Neural Processing Unit). Запуск очікується у першій половині 2024 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ