Можливо в Україні: Samsung Galaxy S24 Plus може отримати чіпсет Snapdragon 8 Gen 3 у більшості країн

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Для Galaxy S23, S23+ та S23 Ultra 2023 року Samsung використовував лише чіпи Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm на всіх ринках, що стало цікавим відходом від звичної стратегії поділу світу між власним чіпом Exynos та найновішим і найкращим чіпом Qualcomm.

Реклама

Недоброзичливці Exynos (а їх багато) святкували, але тоді здавалося, що перемога буде недовгою. Очікувалося, що S24 Ultra, як і раніше, буде працювати тільки зі Snapdragon, але S24 і S24+ знову повинні були розділитися, причому на багатьох ринках буде використовуватися Exynos 2400. Що ж, це може бути не так, якщо вірити новим чуткам.

За даними джерела на X, Galaxy S24+ буде працювати на SoC Snapdragon 8 Gen 3 у більшості країн світу. Лише “ванільний” S24 застрягне з Exynos 2400, судячи з усього.

Тепер, є деякі чутки, які ми застерігаємо вас, і пропонуємо сприймати їх з великою дозою солі. Це одна з них. Вже було багато повідомлень про те, що і S24, і S24+ отримають Exynos 2400 на деяких ринках, і це суперечить тому, що майже в останню хвилину (офіційна презентація відбудеться через 12 днів).

Звичайно, багато людей будуть щасливі, якщо це станеться (незважаючи на те, що Exynos 2400 не здається таким вже й поганим конкурентом Snapdragon 8 Gen 3), але ми б поки що не відкорковували бульбашки. Якщо це правда, то очікуйте, що найнадійніші витокодавці підтвердять це протягом наступних кількох днів. Ми дамо вам знати, що станеться.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ