Samsung працює над подвійним зарядним пристроєм USB-C потужністю 50 Вт і новим зарядним пристроєм потужністю 45 Вт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Поточні очікування щодо Galaxy S24 Ultra та Galaxy S24 і S24+ полягають у тому, що вони підтримуватимуть таку ж швидкість заряджання, як і їхні попередники 2023 року – 45 Вт для плюс і Ultra, 25 Вт для ванільного S23. Дві менші моделі матимуть трохи більші акумулятори, але лише на 100/200 мАг.

Реклама

Незважаючи на це, Samsung працює над новими зарядними пристроями, пише leakster Роланд Куандт (Roland Quandt). Першим буде дротовий зарядний пристрій Samsung Charger Duo 50W. Він матиме два порти USB-C, тож, найімовірніше, його максимальна потужність становитиме 45 Вт, коли використовується один порт, і 2х25 Вт, коли використовуються обидва порти. Номер моделі цього зарядного пристрою – EP-T5020.


Старий адаптер живлення Samsung на 45 Вт (EP-T4510)

Другий – це оновлений адаптер живлення Samsung 45W (EP-T4510), відомий як EP-T4511. Не зовсім зрозуміло, в чому тут будуть відмінності, але зарядний пристрій повинен мати один порт USB-C, як і попередня модель.

Стара модель T4510 підтримує USB PD 3.0 PDO і PPS, нова не має багато чого додати, оскільки USB PD 3.1 в першу чергу стосується вищих діапазонів потужності (до 240 Вт), тому він не потрібен.

Само собою зрозуміло, що ці нові зарядні пристрої будуть окремою покупкою – як і багато інших виробників смартфонів, Samsung більше не постачає зарядні пристрої в комплекті зі своїми телефонами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: