Нову версію Siri з генеративним штучним інтелектом представлять на WWDC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple готується представити на WWDC нову версію Siri з генеративним штучним інтелектом та низкою нових можливостей. Про це йдеться у повідомленні учасника корейської соціальної мережі Naver, який відомий своїми чутками про Apple.

Згідно з джерелами розробників, які спілкуються з користувачем yeux1122 , Apple нещодавно досягла прогресу в інтеграції генеративного ІІ в Siri за допомогою моделі на основі Ajax. Нова версія Siri, судячи з усього, матиме можливості природного спілкування, а також підвищену персоналізацію.

Передбачається, що нові функції будуть доступні на всіх пристроях, що говорить про те, що нова версія Siri зберігатиме інформацію про розмови з одного пристрою на іншому. Також повідомляється, що в ній з’явиться новий “специфічний для Apple творчий сервіс”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, Apple працює над тим, щоб нова версія Siri могла підключатися до різних зовнішніх сервісів, швидше за все, через API. Нарешті, у повідомленні йдеться про те, що деякі з нових функцій штучного інтелекту Apple можуть відрізнятися залежно від статусу передплати, але поки що неясно, в якій формі це може бути реалізовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.