Huawei готує до виходу Honor 7S: спрощену версію Honor 7A з таким же цінником

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією порталу Winfuture, китайський гігант Huawei готується до виходу нового бюджетного смартфона під суббрендом Honor. Модель назвуть Honor 7S і випустять як спрощену версію смартфона Honor 7A .

Товщина корпусу Huawei Honor 7S становить 8,3 мм, а вага -142 грама. Новинка отримає широкоформатний HD + екран на 5,45 дюймів, 4-ядерний чіп MediaTek MT6739 з тактовою частотою 1,5 ГГц, 2 гігабайти оперативної пам’яті і 16 гігабайт вбудованої пам’яті. В наявності слот для microSD-карти. Основна камера одинарна, з датчиком зображення на 13 мегапікселів. Фронтальний модуль на 5 Мп має світлодіодний спалах. За час роботи відповідає батарея на 3020 мАч. Керує процесом рідна оболонка EMUI 8.0 і ОС Android 8.0 Oreo.

Honor 7S.JPG

Смартфон Huawei Honor 7S повинні представити в Європі в найближчі тижні в чорному і золотому кольорах. Ціна питання – 150 євро. Більш точної дати анонса поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чекаємо дешеву модифікацію бюджетної версії з новомодним дизайном і не адекватним співвідношенням ціни і начинки. За ту ж суму можна купити той же Honor 7A з подвійною камерою, великим об’ємом ОП і більш продуктивним чіпом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.