Apple випустила другу бета-версію iOS 17.3 та iPadOS 17.3: що нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Apple випустила другу бета-версію майбутніх оновлень iOS 17.3 і iPadOS 17.3 для розробників з метою тестування. Оновлення будуть доступні через три тижні після виходу першої бета-версії iOS 17.3 і iPadOS 17.3.

Зареєстровані розробники можуть стати учасниками бета-версій, відкривши програму “Налаштування”, перейшовши в розділ “Оновлення програмного забезпечення”, натиснувши на опцію “Бета-версії” та увімкнувши iOS 17 або iPadOS 17 Developer Beta. Для завантаження та встановлення бета-версії потрібен ідентифікатор Apple ID, пов’язаний з обліковим записом розробника.

В iOS 17.3 з’явилася функція “Захист від викраденого пристрою”, яка обмежує доступ до вашої особистої інформації у випадку, якщо хтось отримає і ваш iPhone, і ваш пароль. Після активації ця функція вимагає підтвердження особи за допомогою Face ID або Touch ID для таких дій, як доступ до паролів у брелоку iCloud, вимкнення режиму “Загублений”, здійснення покупок через Safari зі збереженими платіжними реквізитами та багато іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують також функції, які потребують верифікації та мають годинну затримку доступу, наприклад, зміна пароля Apple ID, пароля iPhone, вимкнення Find My та вимкнення Face ID.

Оновлення також додає спільні плейлисти Apple Music – функцію, яка дозволяє передплатникам Apple Music ділитися плейлистами з іншими користувачами, створюючи спільні списки пісень. Спільні списки відтворення прості у використанні, ними можна ділитися за допомогою посилання, а також вони підтримують емодзі-реакції.

Очікується, що Apple випустить iOS 17.3 пізніше в січні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.