Samsung Galaxy S8 Lite помічений в TENAA – прем’єра вже близько

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S8 Lite – це новий смартфон від Samsung, який незабаром буде офіційно представлений. Провіщенням найближчій прем’єри є поява моделі на сайті організації TENAA (кодова назва SM-G8750).

Samsung Galaxy S8 Lite насправді виглядає, як торішній флагман Galaxy S8, але з більш слабким чіпом Qualcomm Snapdragon 660 і 4 Гб оперативної пам’яті. Ще однією відмінністю є екран: 5,8 “екран AMOLED з роздільною здатністю Full HD +, а не QHD +.

Samsung Galaxy S8 Lite – це смартфон, який буде доступний в китайському і деяких азіатських ринків. В Європі телефон не буде доступний.

Однак разом з Samsung Galaxy S8 Lite буде представлена ​​більш потужна модель під назвою Star S8, яка отримає подвійну камеру на задній панелі корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Star S8 буде доступна ринках США і Європи.

В даному випадку якщо ви хочете вибрати більш бюджетний варіант доступний на європейському ринку, то ми рекомендуємо подивитися в сторону Galaxy Star S8. А ось якщо ви любите експериментувати, то Galaxy S8 Lite, швидше за все, можна буде купити в китайських інтернет-магазинах, але тут варто уточнити чи буде в вашому регіоні діяти гарантія від Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.