Названо найочікуваніші смартфони-флагмани 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приготуйтеся до чергового року бенкету флагманських телефонів. Великі виробники не стануть ігнорувати 2024 рік, але, за чутками, зроблять акцент на технології, яка встигла стати мейнстримом: центральне місце займе штучний інтелект.

  1. Apple iPhone 16: якщо вірити інсайдам, то очікуйте, що Siri отримає серйозну модернізацію завдяки новому процесору A18 і генеративним моделям ШІ. Модель Pro зможе похвалитися модним телеоб’єктивом з тетрапризмою, що забезпечує відмінний зум.
  2. Samsung Galaxy S24: приготуйтеся до появи “Galaxy AI”, що б це не означало. Витоки натякають на плоский екран у моделі Ultra і новенький Snapdragon 8 Gen 3 для роботи зі штучним інтелектом.
  3. Google Pixel 9 і 9 Pro: Чемпіон Google зі штучного інтелекту прагне вдосконалити те, що почав Pixel 8. Розумніші резюме розмов, поліпшені функції Gemini і, можливо, навіть збільшений екран, якщо чутки виявляться правдою.
  4. Oppo Find X7: 100-ватна швидка зарядка, а також камера Hasselblad і Snapdragon 8 Gen 3. Але ця краса може залишитися ексклюзивом для Китаю.

Незважаючи на те, що ШІ привертає увагу, звичні оновлення, як-от поліпшені камери, швидші чипи та інновації в галузі зарядки, будуть зустрічатися повсюдно. Але чи зможе ШІ по-справжньому перетворити наш телефонний досвід або просто додасть ще один шар “фінтифлюшок”? 2024 рік стане роком, коли ми це дізнаємося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.