ТОП-5 додатків Android для очищення від сміття і непотрібних файлів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сучасна людина користується мобільним телефоном повсюдно. Він допомагає в спілкуванні, дає можливість знімати фото і відео, дізнаватися важливу інформацію. Щоб вільне місце на пристрої не закінчувалося в найневідповідніший момент, необхідно використовувати спеціальні додатки.

Реклама

Додаток TotalAV спеціально розроблено для очищення операційної системи. Він допомагає поліпшити роботу пристрою, підвищити його продуктивність. Встановивши програму на свій телефон, власник може не переживати, що в пристрій потраплять шкідливі програми або шпигунські програми. Користувач зможе контролювати свій гаджет у режимі реального часу.

Додаток History Eraser відрізняється своєю універсальністю. З його допомогою можна без особливих проблем очистити пристрій не тільки від дзвінків і повідомлень, а й звільнити кеш, в якому з’явилося сміття з соціальних мереж. Користуватися програмою дуже просто, тому з нею впорається навіть користувач-початківець. Досить натиснути на одну клавішу, щоб звільнити пам’ять на телефоні.

До плюсів можна віднести таке:

  • додаток займає зовсім небагато місця
  • він безкоштовний і має зрозумілий інтерфейс.

Програма Advanset Task Manaqer працює в автоматичному режимі й аналізує будь-які процеси на пристрої. Щойно вмикається смартфон, додаток запускається і відстежує стан пам’яті. Якщо вільного місця достатньо, програма закривається. Якщо користувач не планує використовувати додаткові функції, додаток працюватиме безкоштовно.

CCleaner – один із найпопулярніших додатків для очищення сміття. Його затребуваність можна пояснити простотою та ефективністю. Користувачеві потрібно просто натиснути на заданий пункт і всі непотрібні дзвінки, файли та повідомлення будуть видалені. Крім того, оперативно буде очищено і кеш. Значок виводиться на робочий стіл, тому його можна швидко знайти. Додаток здатен демонструвати власнику телефону стан пам’яті його мобільного пристрою.

Додаток App Cache Cleaner особливо сподобається користувачам-початківцям, бо він максимально простий і зручний. Достатньо натиснути одну єдину кнопку, щоб повністю очистити пам’ять телефону. Для більш комфортного використання програми власнику пристрою можна налаштувати автоматичне очищення.

Багатьом сучасним користувачам мобільний телефон замінив усі інші гаджети. А використання спеціального очищувача Android допоможе очистити й оптимізувати смартфон, поліпшити його продуктивність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: