Vivo випустила смартфон V30 Lite з AMOLED-дисплеєм і селфі-камерою на 50 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo анонсувала Vivo V30 Lite, першого представника серії Vivo V30. Це смартфон середнього класу, побудований на однокристальній платформі Qualcomm.

В основу Vivo V30 Lite ліг чипсет Qualcomm Snapdragon 695, який пов’язаний з 12 Гбайт оперативної і 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Роль встановленого програмного забезпечення виконує мобільна операційна система Android 13 з фірмовою прошивкою FuntouchOS 13 зверху.

Дисплей нового смартфона Vivo являє собою 6,67-дюймову панель типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц і піковою яскравістю на рівні 1150 ніт. У верхній частині екрана є O-подібний виріз – там встановлена 50-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та відеозв’язку. А на тильній стороні смартфона розташована 64-мегапіксельна основна камера з системою оптичної стабілізації зображення, доповнена 8-мегапіксельною камерою з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретного знімання. Також у смартфона є вбудований у дисплей сканер відбитків пальців, NFC-чип для безконтактної оплати і 5G-модем. Корпус надійно захищений від пилу і вологи за стандартом IP54.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується автономності, то Vivo V30 Lite живиться від батареї ємністю 4800 мАг. Він підтримує швидку дротову зарядку потужністю 44 Вт через порт USB Type-C.

Купити Vivo V30 Lite можна за 530 доларів. Він доступний у двох кольорах: чорному і рожеве золото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.