Найкращі смартфони 2023 року в бюджетному сегменті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Шукаєте новий смартфон, але не хочете розоритися? Ми представили найкращі бюджетні варіанти для різних потреб, а також інші поради експертів галузі.

Реклама

Що бажано зробити перед покупкою?

  • Подумайте, що для вас важливіше – час автономної роботи, якість камери, продуктивність або конкретні функції? Знання пріоритетів допоможе зорієнтуватися у виборі.
  • Подумайте про одержувача: це подарунок? Бюджетні смартфони можуть чудово підійти для дітей, літніх людей або для тимчасового використання.
  • Порівняння цін – ключовий момент: перевірте різні роздрібні магазини та онлайн-майданчики, щоб знайти найкращі пропозиції та акції.
  • Зосередьтеся на ключових характеристиках: віддавайте перевагу таким важливим характеристикам, як об’єм пам’яті та оперативної пам’яті, а не непотрібним доповненням.
  • Читайте незалежні огляди та думки користувачів, щоб зрозуміти реальну продуктивність і потенційні недоліки.

Найкращі бюджетні варіанти:

Менше 5 000 гривень:

Xiaomi Redmi A2+ і Poco C51: ультрабюджетні варіанти з акумуляторами на 5000 мАг, накопичувачами на 64 ГБ і Android Go (обмежена функціональність). Ідеально підходять для базових завдань і легкого використання.

5 000 гривень:

Infinix Hot 30i: Більш швидкий процесор, зарядка 18 Вт і повноцінний Android порівняно з A2+/C51. Однак камера середня.

Realme C51: камера 50 Мп, зарядка 33 Вт і хороше співвідношення ціни та якості. На даний момент найкращий варіант у цьому діапазоні.

До 8 000 гривень:

Infinix Note 30: Потужний процесор Helio G99, 8 ГБ оперативної пам’яті, дисплей із частотою 120 Гц і гідна 64-Мп камера. Солідний варіант з невеликими “недоліками”, на кшталт фальшивих об’єктивів камери.

До 10 000 гривень:

Xiaomi Redmi Note 12S і Realme 11: найкращі суперники з AMOLED-дисплеями, 108-Мп камерами і потужними процесорами. Realme заряджається швидше, але у нього немає стереодинаміків і ультраширокої камери порівняно з Xiaomi. Обидва пропонують відмінну ціну в рамках даного бюджету.

Ну і наостанок: не бійтеся менш відомих брендів, таких як Infinix, якщо вони пропонують потрібні вам функції. Пам’ятайте, що найкращий бюджетний смартфон – це той, який відповідає вашим потребам і ідеально вписується у ваш бюджет.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ