Vivo тестує смартфон з телеоб’єктив та 200-кратним зумом основної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року на ринку з’явилися смартфони з камерами роздільною здатністю до 200 мегапікселів. Однак, компанія Samsung Semiconductor натякає на те, що скоро буде зроблено перехід до телеоб’єктивів такого ж дозволу, що дозволить ще більше покращити якість фотографій, зроблених за допомогою смартфонів.

Телеоб’єктиви стають все більш популярними серед любителів смартфонів, оскільки вони пропонують великий оптичний зум та підвищують якість портретних знімків. Більший телеоб’єктив може покращити якість фотографій у порівнянні з основною камерою та створити дрібнішу глибину різкості, досягаючи бажаного ефекту розмиття фону на портретних знімках.

З’явилися витоку інформації про камеру моделі X100 Pro Plus, яка зараз перебуває на стадії тестування компанією Vivo. Стверджується, що ця модель буде оснащена телеоб’єктивною камерою Samsung роздільною здатністю 200 мегапікселів із цифровим зумом аж до 200 разів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами джерела, технічні зразки майбутнього телефону дозволять зробити оптичний зум в 4,3 рази, а роздрібні продукти, ймовірно, зможуть запропонувати ще більш вражаючий 10-кратний оптичний зум. Камера також буде оснащена 1/1,5-дюймовим сенсором та фокусною відстанню 100 міліметрів.

Передбачається, що модель X100 Pro Plus працюватиме на базі чіпсету Snapdragon 8 Gen 3 і матиме дисплей роздільною здатністю 2К зі сканером відбитків пальців під ним. Повідомляється, що базова модель матиме не менше 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ вбудованої пам’яті, а дорожчі варіанти пропонуватимуть ще більше оперативної пам’яті та більшої ємності сховища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.