Найкориснішу функцію One UI 6.1 вже зараз можна активувати на будь-якому Samsung Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже за кілька тижнів компанія Samsung проведе масштабну презентацію флагманської серії Galaxy S24, а разом зі смартфонами бренд випустить наступне велике оновлення One UI 6.1. Розповідаємо, як запустити одну з найкорисніших функцій майбутньої операційної системи прямо зараз.

Йдеться про функцію оптимізованої зарядки, яка з’явиться у One UI 6.1. Така сама фіча існує в iOS вже кілька років. Вона дозволяє встановити обмеження на зарядку смартфона до 80%, а за годину до відключення живлення він добере до 100%.

Зрозуміло, алгоритми навчатимуться на сценарії використання протягом кількох днів, щоб функція працювала правильно. Це нововведення дозволить продовжити життя акумулятора телефону, якщо ви, наприклад, часто залишаєте девайс у зарядці на ніч.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб розблокувати секретну фічу, потрібно лише прошепотіти у свій Galaxy «Акціо акумулятор». Правда, вам знадобиться для цього паличка з лави Олівандера та базові навички її використання.

Включити найкориснішу функцію One UI 6.1 можна на будь-якому смартфоні під керуванням One UI 6.0 всього за два кроки:

  • Встановіть програму Запуск Activity із магазину Google Play;
  • Натисніть на піктограму пошуку, введіть BatteryProtectionActivity та відкрийте її;
  • Готово!

Тепер ви можете вибрати адаптивний захист акумулятора. Пам’ятайте, що ця функція все ще перебуває на стадії розробки і в деяких випадках може працювати некоректно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.