Серія Redmi Note 13 отримає 3 роки оновлень Android, але не отримають HyperOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готується представити смартфони серії Redmi Note 13 в Індії 4 січня. Лінійка, що складається зі стандартних, Про- та Про-плюс моделей, вже дебютувала в Китаї. Отже, очікується, що глобальні варіанти будуть мати ті ж самі технічні характеристики. Тепер, напередодні офіційного запуску, новий витік розкрив деталі програмного забезпечення серії Redmi Note 13 для глобальних ринків.

Серія Redmi Note 13 поставляється з ОС Android 13 з коробки в Китаї. За інформацією джерела Судханшу Амбхора, всі майбутні пристрої Note 13 в Індії та на інших світових ринках будуть поставлятися з попередньо встановленою ОС Android 13 на базі MIUI 14. Як повідомляється, смартфони також отримають три роки оновлень ОС Android до Android 16 і чотири роки патчів безпеки. Це хороша новина, оскільки суббренд Xiaomi серії Note зазвичай отримує оновлення ОС кожні 2 роки.

Джерело додає, що серія Redmi Note 13 не отримає HyperOS від Xiaomi найближчим часом. Вчора компанія оголосила про другу партію пристроїв, які мають право на оновлення, яке, як очікується, почнеться в період з січня по червень 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується основних специфікацій, то лінійка Redmi Note 13 оснащена 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і 16-мегапіксельною селфі-камерою. Тріо має потрійну задню камеру: стандартна модель має 108-мегапіксельний основний датчик, а Pro і Pro Plus – 200-мегапіксельний основний об’єктив. Note 13 працює на базі процесора Dimensity 6050 та акумулятора ємністю 5 000 мАг. З іншого боку, варіанти Pro та Pro+ оснащені чіпсетами Snapdragon 7s Gen 2 та Dimensity 7200 відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.