Нові рендери Honor Magic6 і 6 Pro Porsche Design з’явилися онлайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor та компанія Porsche Design нещодавно оголосили про співпрацю у створенні дизайну майбутніх висококласних смартфонів. Про самі телефони мало що було розкрито, за винятком того, що перші моделі очікуються в січні 2024 року.

Згідно з новим витоком, першими моделями від Porsche Design, ймовірно, стануть Magic6 Pro і Magic6 Porsche Design. Витік походить від користувача Weibo і включає дві різні моделі телефонів. Magic6 Porsche Design на витоку має двокольоровий горизонтальний дизайн і, здається, обробку зі шкіри. На задній панелі чітко видно логотипи Honor та Porsche Design.

Далі у нас є Magic6 Pro, який все ще виглядає майже як минулорічний Magic5 Pro. Круглий кластер камер, схоже, трошки стиснутий цього року і має дизайн, інспірований акселерометром, на зовнішньому діаметрі острова.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі відомо, що буде три “основні” моделі Honor6 – звичайний Honor6, Honor6 Pro та Honor6 Ultimate. Ще неясно, чи отримає кожен з цих пристроїв окреме видання Porsche Design. Слід зазначити, що вже існує Magic6 Lite, який є переосмисленою версією Honor X9b і, ймовірно, не отримає дизайн від Porsche Design.

Є певні передбачені характеристики для деяких пристроїв Magic6. Модель Pro повинна мати QHD OLED-дисплей та виріз у вигляді пігулки для подвійної передньої камери. Очікується, що останній буде вбудований у функції сповіщення Smart Island. Також у характеристиках значиться чіп Snapdragon 8 Gen 3 та, ймовірно, спеціалізований графічний та захисний чіп.

Звичайний Magic6 планує представити цікаву перископічну зум-камеру на 160 Мп, а також змінний діафрагмовий об’єктив на головній камері OV50H або OV50K. Також планується швидка зарядка потужністю 66 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.