Nubia Z60 Ultra встановив рекорд з продажів: мільярд юанів всього за одну секунду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник смартфонів Nubia вразив рекордними продажами новинки. 19 грудня компанія представила модель Z60 Ultra, яка швидко отримала популярність. Вже після перших офіційних продажів доходи перевищили межі у 1 мільярд юанів всього за одну секунду.

Nubia Z60 Ultra доступний в різних конфігураціях, починаючи від 4299 юанів (~$601) за 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті. Основна модель пропонується за привабливою ціною 3 999 юанів (~$559) під час стартового продажу.

Технічні характеристики Nubia Z60 Ultra включають 6,8-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K та частотою оновлення 120 Гц. Підтримка 80-ватної швидкої зарядки для 6000 мАг акумулятора гарантує достатньо довгий час роботи. Важливим елементом є також система камер з 50-мегапіксельною основною камерою та 64-мегапіксельною перископічною телекамерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами представників компанії, Nubia Z60 Ultra обіцяє стати новим лідером ринку, завдяки вражаючому обсягу продажів та передовим технічним характеристикам.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.