Дизайн OnePlus 12R показали на офіційних зображення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один день, ще один витік OnePlus 12R. Цього разу увагу привертає зовнішній вигляд телефону. Офіційні зображення та відео-тизери з’явилися на соціальній платформі X, демонструючи дизайн цього цуценяти у повній красі. І дозвольте нам сказати вам – він виглядає фантастично!

В одному дописі на X Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) опублікував нібито офіційне тизерне відео глобальної версії телефону, а також кілька фотографій, що демонструють два варіанти кольорів OnePlus 12R.

Хоча телефон не надто відрізняється від попередніх моделей, важливо зазначити, що він, ймовірно, матиме повністю металевий корпус. Що стосується кольору, то, схоже, що глобальні шанувальники OnePlus зможуть отримати телефон у чорному або синьому кольорі, хоча офіційної інформації про офіційні назви цих двох кольорів поки що немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У черговому витоку відомий інформатор Абхішек Ядав поділився тим, що виглядає як ще один офіційний відео-тизер. На ньому ми бачимо інший варіант забарвлення майбутнього OnePlus 12R, який нібито називається MingSha Gold. Цей бронзовий колір нібито не покине межі Китаю.

Що ми знаємо на сьогоднішній день

Очікується, що OnePlus Ace 3, також відомий як OnePlus 12R, вийде в світ 23 січня разом зі своїм старшим родичем, OnePlus 12. Іншими словами, це буде перша модель із серії OnePlus R, яка вийде на міжнародний ринок. На внутрішньому ринку телефон очікує на офіційний реліз 4 січня 2023 року.

Хоча технічно до виходу телефону залишився ще місяць, відомий інсайдер Макс Джамбор вже надав світові вражаючий список специфікацій у своєму дописі на X-пості близько тижня тому. Якщо його інформація відповідає дійсності, OnePlus 12R матиме ще більшу ємність акумулятора, ніж OnePlus 12, що звучить досить багатообіцяюче.

Що стосується ціни, то OnePlus 12R, як стверджується, буде значно доступнішим за OnePlus 12. З огляду на це, ми все ще не маємо достовірної інформації про ціну телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.