Вийшов Telegram 10.4 для iOS та Android. Дуже багато нового

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Команда Telegram оновила месенджер до версії 10.4 і додали кілька помітних нововведень.

Реклама

Оновлення вже поширюється і найближчим часом з’явиться у всіх користувачів. Ось перелік нововведень:

  • Оформлення каналів. Тепер ваші улюблені канали будуть виглядати по-новому. У адмінів з’явилася можливість змінювати оформлення завдяки голосам, які їм віддали вдячні передплатники. Змінити можна колір назви, фон обкладинки, фон постів, а також кастомні емодзі-статуси та шпалери.
  • Репости у сториз. Після оновлення ви зможете переслати повідомлення з каналу не тільки в інший чат або канал, але і в історію. Копію вихідного повідомлення в сториз можна рухати, масштабувати та доповнювати.
  • Premium у подарунок. Подарувати передплату стало ще простіше: тепер це робиться прямо зі свого профілю, причому вибрати можна одразу до 10 одержувачів. Якщо адресат вже підключено до Premium, він може активувати подарунок пізніше або передарувати його.
  • Розіграші. Фіча стала налаштовуватись гнучкіше, у організаторів з’явилося більше варіантів та опцій для проведення розіграшу. А ще стала доступна кнопка «Показати переможців» і їх зможуть побачити всі учасники.
  • Сториз. Редактор історій тепер дозволяє швидко видалити фон із фотографії та накласти її на сториз. Для цієї фічі знадобиться мінімум iOS 17 або Android 7 з сервісами Google.
  • Новий ефект. Тепер повідомлення зникають із каналів з «ефектом Таноса» — віддалений пост начебто розлітається на пікселі протягом кількох секунд.

Для iOS, macOS та Android доступна версія 10.4, а Telegram Desktop оновився до версії 4.13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: